För dig som vill leva ditt drömliv

För cirka två år sedan hamnade jag på en hemsida/blogg som tillhörde en person vars ord och texter fångade mig totalt. Nu i efterhand förstår jag det absolut INTE var ett sammanträffande. Kvinnan som skrev var så karismatisk. Så ärlig. Så inspirerande.

Hon berättade om sitt innersta. Hon vågade vara sårbar och förmedlade att det aldrig, aldrig, aldrig är fel att känna. Hon fick mig att inse att det är en gåva att kunna känna. Att kunna sin äkthet och unikhet.

Hon delade med sig av sin livshistoria på ett sätt som kändes så äkta. Det var som att hon talade mina ord. Men hon vågade göra det på en scen, framför kameran och öppet för hela världen.

Jag tänkte för mig själv: ”Fan va grym hon är!”

Hon berättade om att hon och två andra tjejer skulle anordna ett inspirationsläger i Spanien. När jag fick nys om detta bestämde jag mig direkt för att anmäla mig! Jag drog till Spanien och kom tillbaka hem med mer än bara en snygg solbränna. Jag var överfylld med energi, kraft och tillit till mig själv. Jag kände mig som pånyttfödd!

Det var efter den resan jag drog igång POWERPEPP-brevet och i september i år är det 1-års jubileum. Då har jag skrivit POWERPEPP-brev i 1 års tid och denna underbara varelse var den som coachade och peppade mig till att faktiskt ta tag i saken.

Denna fantastiska kvinna vid namn Sanne Aronsson.

sanne2

Sanne arbetar som livscoach och inspiratör. Hon är kvinnan som fick mig att våga lysa. Att våga se mig själv med goda, omtänksamma och kärleksfulla ögon. Hon är en stor förebild för mig och många andra unga kvinnor som inte nöjer sig. Som inte nöjer sig med att leva någon annans liv. Även om det kan verka som det perfekta livet så har vi modet att lyssna. Att vända rösten inåt och lyssna till vårt eget hjärta.

För även om vi lever ett ”perfekt” liv på ytan så behöver det inte innebära att det är det rätta. Det rätta för just oss.

Hon visar som den förebild och inspiratör hon är att ingenting är omöjligt och hennes genuina och kärleksfulla personlighet är för mig något helt otroligt. Hon är vacker inifrån och ut på alla sätt.

Jag är så sjukt TACKSAM över allt hon har gjort och gör. Det sätt hon inspirerar på och kämpar för att människor ska våga tro på sig själv och satsa på sina drömmar, det är något riktigt extra.

Så nu vill jag ge tillbaka.

Sanne har mycket värdefulla och livsförändrande tips för dig som vill ta steget och som vill hjälpa fler människor att leva sitt drömliv. Till det behöver hon vår hjälp.

Hon har startat en crowdfunding för att kunna ge ut sin bok. En bok som ska inspirera människor till att ta steget. Steget mot ett drömliv med stort D.

Stötta Sanne genom att gå in på denna sida och förbeställ din bok. I utbyte får du vara med i ”tacklistan” i boken, bli bjuden på en drömlunch eller en coaching session i Göteborg, San Francisco eller online. Vill du inte donera kan du dela, gilla eller kommentera så fler personer får möjligheten att vara med i detta fantastiskt peppiga projekt.

För det är dags. Det är dags att ta dina drömmar och din lycka på allvar. Det är dags att leva ditt drömliv.

Sprid gärna vidare genom att dela detta inlägg. Tillsammans sprider vi POWERPEPP!

 

Massor av kärlek,

Marie

 

Klicka här för att komma till Sannes crowdfunding ”How to live your dream life” och var med och skapa förändring.

Och som sagt, dela detta inlägg vidare så vi når ut till så många som möjligt!

 

Foto 2013-11-17 08 29 25

Sanne och drinkarna när vi var på WOW!CAMP i Spanien sommaren 2013 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s